ИНДУСТРИАЛНО И ТЪРГОВСКО ХЛАДИЛНО ОБОРУДВАНЕ

Fog-Cooling Климатизация


Осъществява се чрез устройство за охлаждане и овлажняване на фабрики, работилници, оранжерии и други големи закрити площи. Климатизацията работи изцяло на принципа на охлаждане чрез изпаряване; разраотена е за фабрики, работилници и бизнес сгради.
Системите за охлаждане и овлажняване работят с директно впръскване на вода, във въздух или на земята, или чрез преминаване на въздуха през водна среда с помощта на вентилатор. Идеята за използване на адиабатно охлаждане за повишаване на ефективността започна да получава все по-голяма популярност.
Fog-Cooling превръща редовен климатик в устройство, където се използва „мъгла” /водна струя/ под високо налягане. Устройството  се контролира със специален софтуер, който непрекъснато проверява стойностите на вътрешната и външната температура на въздуха и влажността. Коефициентът на трансформация, който се постигна с Fog-Cooling климатизация е над всички средни. Охлаждането с „мъгла” е 300 % по-ефективно от това на конвенционалните системи и днес се използва в много фабрики, работни места, както и жилищни пространства. Fog-Cooling климатизацията е в състояние да намали температурата на околната среда от 5 ° С до 20 °. Предназначена е специално за човешките пространства на живот от гледна точка на хигиената тъй като тук не се натрупват плаки и бактерии с течение на времето.




Индивидуални решения за вашата индустриална хладилна инсталация
гр. Варна, бул. "Цар Освободител", до автосалоните        (+359) 0888 510 086       (+359) 0885 828 710       coldeood@gmail.com


ПРОЕКТ - ДОСТАВКА - МОНТАЖ - ПОДДРЪЖКА
Индивидуални решения за вашата индустриална хладилна инсталация.

2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни